Slide background
Slide background
Slide background

BOGHOLDER

Regnskab og økonomi efter dine behov. Få mere tid og fokus på din virksomhed, og overlad regnskabet til nogle der brænder for det.

Nystartet?

Nystartet ? Du har behov for mere sparring end du tror. Koncentrer dig om det du gerne vil, og overlad regnskabet i trygge hænder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder unikke løsninger, der tilpasses lige præcis til din virksomhed.

Bogholder i Hobro

Din lokale bogholder i Randers, Århus, Viborg & Silkeborg.

Leder du efter en bogholder i Hobro eller omegn, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder en lang række af services, der naturligvis er bundet op på erfaring og viden omkring alle de nye principper inden for bogføring. Det sker af og til, at der bliver ændret på reglerne for bogføring, og det kan give hovedpine at sætte sig ind i, hvis ikke man har taget en uddannelse i faget. Derfor kan du trygt overlade det til os. Vi tilbyder derudover også sparring med større virksomheder, der kan nyde godt af en billig ekstern bogholder, der kan give et nyt syn på tallene, og hjælpe med at rette til inden en større revision.

Kontakt os!

Her finder du os!

Vi holder til i Randers, men vi arbejder også i de omkring liggende byer, og derfor kan vi også tilbyde en bogholder i Hobro. Vi har en lang række af færdigheder, og vælger du os, får du en lang række af muligheder, som du kan læse meget mere om på siden. Blandt andet kan vi give hjælp til selvhjælp, så du derfra selv kan klare din virksomheds budgetter, årsregnskab og meget andet. Vi har et godt greb på alle skatteregler, og som nystartet virksomhed i Hobro eller andre byer, har man næsten altid brug for en bogholder.

Bogholderinden

Bogholderinden beskæftiger sig med alle slags virksomheder, der ikke har behov for en fuldtidsbogholder. Vi er kørende bogholder, hvilket betyder, at vi kommer ud til din virksomhed og bogfører. Det er også muligt, bare at sende os dine bilag, hvorefter vi håndterer det hele fra kontoret.

© Copyright Bogholderinden ApS 2021