Slide background
Slide background
Slide background

BOGHOLDER

Regnskab og økonomi efter dine behov. Få mere tid og fokus på din virksomhed, og overlad regnskabet til nogle der brænder for det.

Nystartet?

Nystartet ? Du har behov for mere sparring end du tror. Koncentrer dig om det du gerne vil, og overlad regnskabet i trygge hænder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder unikke løsninger, der tilpasses lige præcis til din virksomhed.

Bogholder i Randers

Din lokale bogholder i Århus, Viborg, Hobro & Silkeborg

Vi har vores hovedkvarter i Randers og kan derfor også nemt og hurtigt tilbyde en bogholder i Randers. Bogholderinden kører primært til de nærmeste storbyer. På den måde kan du spare de dyre transportomkostninger og få en bogholder, der tilbyder en effektiv og billig løsning i Randers.

Kontakt os!

Vores fokus!

Vi sætter fokus på lige netop det du laver, og vi kan hjælpe dig med vores kendskab til de nyeste regler og love. Du slipper for at skulle hyre en fast bogholder i Randers. Det er ofte en svær beslutning for mellemstore virksomheder, men ofte kan en ekstern bogholder skabe værdi, da man får friske øjne på sagen, og man på den måde kan finde gode alternative løsninger på de problemer, der måtte være med regnskabet.

Hvis du mangler en bogholder i Randers kan du ringe og bestille et uforpligtigende møde. Vi kan på den måde fortælle mere om os, og hvad vi laver. Du kan selvfølgelig også finde info her på hjemmeside, men vi vil meget gerne møde dig, så vi skaber tillid i kontakten.

Vores arbejdsopgaver som bogholder i Randers indebære mange andre små elementer, som du kan se under fanen bogholderi, men vi har mange forskellige tilbud til dig. Det skaber også en større fleksibilitet, og det samler dine behov under virksomheden. Det er uanset om det er debitor og kreditorstyring eller en simpel klargøring til revision.

Bogholderinden

Bogholderinden beskæftiger sig med alle slags virksomheder, der ikke har behov for en fuldtidsbogholder. Vi er kørende bogholder, hvilket betyder, at vi kommer ud til din virksomhed og bogfører. Det er også muligt, bare at sende os dine bilag, hvorefter vi håndterer det hele fra kontoret.

© Copyright Bogholderinden ApS 2021