Slide background
Slide background
Slide background

BOGHOLDER

Regnskab og økonomi efter dine behov. Få mere tid og fokus på din virksomhed, og overlad regnskabet til nogle der brænder for det.

Nystartet?

Nystartet ? Du har behov for mere sparring end du tror. Koncentrer dig om det du gerne vil, og overlad regnskabet i trygge hænder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder unikke løsninger, der tilpasses lige præcis til din virksomhed.

Bogholder i Viborg

Din lokale bogholder i Randers, Århus, Hobro & Silkeborg.

Hvis du mangler en bogholder i Viborg, behøver du ikke lede længere. Bogholderinden har en lang række af løsninger, der helt sikkert også passer til dig eller din virksomhed. Vi operere primært i lokalområdet, og vi kører fra vores kontor i Randers. Uanset om du har en nystartet virksomhed eller en større virksomhed, vil vi kunne tilbyde en top motiveret ekstern bogholder i Viborg, der vil kunne føre dig up to date, på regnskabslovgivningen.

Kontakt os!

Vores ydelser!

Som nævnt har vi en lang række af spids kompetencer, der strækker sig uden for de daglige praksisser med bogføring. Vi tilbyder selvfølgelig også hjælp til selvhjælp, der gør, at du selv vil kunne klare budgetterne senere hen, hvis det er dit problem.

Vælger du os som din bogholder i Viborg, får du en energisk kvinde, der brænder for at hjælpe dig videre med din virksomhed. Vi deltager også gerne i at hjælpe med budgetter og andre formalia, der gør at du kan fokusere på den daglige drift. Budgetter kan være tidskrævende, men er også meget vigtige for specielt nystartede virksomheder, da det viser de fremskridt der er sket. Alt dette kan du læse mere om under fanen ”Budgetter”, hvor du kan høre om alle de fordele, du får ved at hyre os, som din bogholder i Viborg.

For mange mindre virksomheder, kan det ikke betale sig at ansætte en fultidsbogholder, og vi er derfor et nem og billigt alternativ til en ekstra fuldtids- eller deltidsansat i virksomheden.

Bogholderinden

Bogholderinden beskæftiger sig med alle slags virksomheder, der ikke har behov for en fuldtidsbogholder. Vi er kørende bogholder, hvilket betyder, at vi kommer ud til din virksomhed og bogfører. Det er også muligt, bare at sende os dine bilag, hvorefter vi håndterer det hele fra kontoret.

© Copyright Bogholderinden ApS 2021