Nystartet!

Brug din tid og energi på at få din virksomhed op at køre, og overlad regnskabet til os!

Nystartet

Det er hårdt, tidskrævende og forvirrende at starte egen virksomhed op. Har du ikke en baggrund indenfor regnskab og økonomi, kan det virke uoverskueligt selv at skulle stå for regnskab og bogholderi.

Som nystartet virksomhed, freelancer eller honorarlønnet anbefaler vi derfor ikke, at du bruger din tid og energi på at bogføre, indberette, lave årsregnskab m.m.

Du skal hellere bruge din energi og koncentration på at udvikle og markedsføre dit produkt bedst muligt.

Lad i stedet Bogholderinden styre dit regnskab og din økonomi. Det er en udgift, som betaler sig.

Til dig som er nystartet, tilbyder vi en startpakke, som indeholder alt, du har brug for til at få styr på regnskab og økonomi, uden at du selv skal bruge tid og kræfter på det.

Startpakken er ideel for nystartede virksomheder, men også freelancere og honorarlønnede kan med fordel gøre brug af den.

Startpakken indeholder bogføring og løbende opdateringer omkring, hvordan det går med din virksomhed. Du får månedligt tilsendt en balance, således du kan se udviklingen i din virksomheds økonomi og indtjening. Ligeledes får du muligheden for at  kontakte os angående økonomiske spørgsmål – eller du kan vælge, at vi ringer til dig en gang om måneden.

Startpakkens indhold:

  • Opsætning af kontoplan
  • Bogføring
  • Momsindberetning
  • Regnskabsbudget
  • Løbende opdatering
  • Økonomisk rådgivning

Startpakken strækker sig over 10 måneder af din virksomheds opstart og henvender sig til nye iværksættere med henblik på enkeltmandsvirksomheder, I/S eller mindre ApS. Men også freelancere og honorarlønnede kan med fordel gøre brug af startpakken.

Pris  for startpakke:

  • Ring og få et uforpligtende tilbud