Vil du selv?

Men har brug for et skub til at komme ordenligt i gang?

Hjælp til selvhjælp

At kunne klare alt selv omkring driften af sin virksomhed – også regnskab og bogføring – er en god ting. Men det kan hurtigt blive noget værre rod, og en bekostelig affære, hvis man ikke lærer at gøre det korrekt og i henhold til reglerne fra starten.

Er du typen, der gerne vil selv, så tilbyder vi dig et forløb, hvor vi guider dig igennem hele processen med fakturering, time/sagsstyring, indscanning, bogføring, bogføringsregler m.m.

Vi hjælper dig simpelt hen i gang med korrekt bogføring og regnskabsstyring, og støtter dig igennem hele processen, indtil du selv kan.

Vi hjælper med, at opsætte et bogføringsprogram, hjælper dig med oprettelsen af din kontoplan og meget mere.

For nogle kan det tage måneder, andre kun uger. Det kan afhænge af, hvad du vil have at bogføringsprogrammet skal kunne gøre, samt hvor stor din virksomhed er. Som ekstra hjælp kan du  tilmelde dig vores nyhedsbrev, så er du opdateret med de nyeste regler inden for bogføring, SKAT og moms. Vi anbefaler også, at du følge ros på Facebook, hvor vi jævnligt kommer med gode råd og tips omkring bogføring til alle, der knokler med at lave regnskaber.