Mød vores team

Vi er klar over hjemmesiden har haltet lidt mht. billeder. Derfor giver vi en kort introduktion til vores team nedenfor:

Kristina:

Kristina – Bogholderinden


Kristina er ejer, og startede Bogholderinden tilbage i februar 2013, hvor startede ud som personlig ejet virksomhed, og omdannede senere virksomheden til et ApS i 2015.

Kristina er den du møder som det første hvis du vil være kunde hos os. Hun varetager alt salg, og holder styr på teamet. Vores set-up er, at du får en af hendes kollegaer som primær kontaktperson, og Kristina som sekundær kontaktperson.

Kristina bor i Randers med sin kæreste og hund, herudover træner hun hver uge med Bogholderinden teamet.

Betina:

Betina – Bogholderinden

Betina har været med os siden marts 2020. Betina sidder primært med vores større kunder, hvor brancherne spænder vidt fra softwarevirksomheder til håndværkere. Hun arbejder hjemmefra hver anden uge, og er ellers at finde på kontoret i Randers.

Betina er mor til 2 drenge, som holder hende beskæftiget, og hun træner herudover sammen med Bogholderinden teamet hver anden uge.

Louise:

Louise – Bogholderinden

Louise har været med os siden maj 2021. Louise sidder primært med ejendomsadministration, og personlig ejet virksomheder. Som baggrund har hun en finansøkonom, og har tidligere sat hos en større virksomhed i Aalborg.

Herudover varetager hun også vores kunder nord for Randers, både fra kontoret og fysisk ude ved kunderne.

Hun er mor til 3 børn + 1 bonusbarn, og træner sammen med Bogholderinden teamet hver anden uge.
Vores kommende ‘Frue’ i teamet, da hun skal giftes i 2023.

© Copyright Bogholderinden ApS 2021