Virksomheden

Bogholderinden er en virksomhed i vækst. Bogholderinden beskæftiger med bogholderi og administration.

Ikke alle virksomheder har behov for en fuldtidsansat bogholder. I mange tilfælde er der kun brug for hjælp til bogføring nogle få timer om ugen eller måneden. Måske skal der bruges hjælp til en tidsbegrænset opgave, som ikke retfærdiggør en egentlig ansættelse. I begge tilfælde er det mest fordelagtigt at tilknytte en ekstern bogholder, som kun koster de timer, der er brug for.

Dette er ideen bag Bogholderinden. Med os er det muligt at finde en løsning, der passer netop til dit behov, uden lange kontrakter og bindingsperioder.

Bogholderinden startede i februar 2013 som en enkeltmandsvirksomhed og blev i 2015 omdannet til et ApS. Virksomheden er stadig i vækst og holder sig til det de er gode til; Bogføring og regnskab.

Teamet

Hos Bogholderinden brænder vi for bogføring.  Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kristina Marie Rasmussen

Kristina Marie Rasmussen

Ejer/Bogholder

Kristina Rasmussen, 34 år

Kristina har fingeren på pulsen, og altid et smil på læben. Hun har erfaring fra økonomiafdelingen i en større dansk virksomhed. Kristina arbejder målbevidst og fremadrettet og elsker at lade hendes erfaring komme kunderne til gode. Selvom der er fart på Kristina, så er hun nede på jorden, har masser af overskud og møder altid kunderne med et stort smil.