Virksomheden

Bogholderinden er en virksomhed i vækst. Bogholderinden beskæftiger med bogholderi og administration.

Ikke alle virksomheder har behov for en fuldtidsansat bogholder. I mange tilfælde er der kun brug for hjælp til bogføring nogle få timer om ugen eller måneden. Måske skal der bruges hjælp til en tidsbegrænset opgave, som ikke retfærdiggør en egentlig ansættelse. I begge tilfælde er det mest fordelagtigt at tilknytte en ekstern bogholder, som kun koster de timer, der er brug for.

Dette er ideen bag Bogholderinden. Med os er det muligt at finde en løsning, der passer netop til dit behov, uden lange kontrakter og bindingsperioder.

Bogholderinden startede i februar 2013 som en enkeltmandsvirksomhed og blev i 2015 omdannet til et ApS. Virksomheden er stadig i vækst og holder sig til det de er gode til; Bogføring og regnskab.

Teamet

Hos Bogholderinden brænder vi for bogføring.  Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kristina Marie Rasmussen

Kristina Marie Rasmussen

Ejer/Bogholder

Kristina Rasmussen

Kristina har fingeren på pulsen, og altid et smil på læben. Hun har erfaring fra økonomiafdelingen i en større dansk virksomhed. Kristina arbejder målbevidst og fremadrettet og elsker at lade hendes erfaring komme kunderne til gode. Selvom der er fart på Kristina, så er hun nede på jorden, har masser af overskud og møder altid kunderne med et stort smil.

Betina Kristensen

Betina Kristensen

Bogholder

Betina Kristensen

Betina har en baggrund som finansøkonom, og har en baggrund fra andre økonomistillinger.
Hun har været hos os siden marts 2020, hvor hun har oparbejdet en stor viden indenfor årsregnskaber og klargøring til revision på vores større kunder som hun primært sidder med.

Betina er enormt struktureret, og har aldrig misset en deadline. Hun er en teamplayer - ikke kun for Bogholderinden, men ligeså meget for kunden.

Louise Møller

Louise Møller

Bogholder

Louise Møller

Louise har været med os siden maj 2021. Hun er uddannet finansøkonom, og kommer fra en økonomistilling i Aalborg. Hun arbejder primært med vores personlig ejet virksomheder, og kører gerne ud af huset for at arbejde hos kunderne.

Louise er en engageret person, som er god til at sætte sig i kundens sted. Hun er god til at holde kunden i ørerne, når der er behov for det.